Over Yestoys

Over Yestoys 

Het mooiste en beste speelgoed van Nederland kunt u vinden op deze website van Yestoys.

Yestoys s een van de leukste en mooiste speelgoedwinkels van Nederland en is sinds 2006 gevestigd aan de Oranjestraat 8 in Almelo.

Veel mensen hebben de weg naar deze bijzondere speelgoedwinkel inmiddels al weten te vinden en zijn zeer enthousiast over het unieke aanbod. Hier vindt u nu eens geen Nintendo’s of spelcomputers. Wel de grappige Wheelybug, stoere bakfietsjes en schattige loopfietsjes van Scratch en Janod.

Hebt u dat ook? Eindeloos zoeken naar een leuk cadeautje en niets kunnen vinden? Dat zal bij Yestoys zeker niet gebeuren! Dit is zo’n winkel waar je uren kunt blijven rondneuzen en steeds weer iets nieuws ontdekt.

Hier vindt je de mooiste baby en kleuter cadeautjes die niet standaard bij de grote winkelketens liggen. Neem bijvoorbeeld het zachte stoffen speelgoed van Lilliputiens. Ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook van zeer goede kwaliteit. Vooral leuk voor de kleine prinsesjes is de collectie van Lillifee. Maar ook de speciale poppen van Corolle, Sigikid, Käthe Kruse en Steiff zullen goed in de smaak vallen!

Voor de stoere jongens is er van alles! De kleinste schavuiten kunnen uren bouwen met de beroemde plankjes van Kapla, de eindeloos uitbreidbare knikkerbanen van Haba of houten treintjes van Brio. Ook voor de kleine ridders is er een enorme collectie van Papo met stoere ridders en piraten, compleet met houten piraten schip of speelgoed kasteel met echte kantelen.

Dit is niet alleen een zaak voor baby’s en kleuters, maar ook voor grotere kinderen is er volop keus. Bij Yestoys staat de ontwikkeling van het kind hoog in het vaandel en zij hebben dan ook veel educatief speelgoed. Voor elk kind zult u geschikt speelgoed kunnen vinden. Niet voor niets worden Tantrix en de doosjes van Ein-O genoemd op de site van het Landelijk Informatiecentrum Hoogbegaafdheid. Ook zijn er veel denkspelletjes zoals Hide & Seek Pirates van Smart Games.

Om het helemaal compleet te maken zijn er schitterende accessoires voor het aankleden van de kinderkamer. Ook hebben we een hele leuke collectie kinderboeken.

Overige merken die u in de winkel kunt vinden zijn onder andere: Sharky, Lillifee, Haba, Janod, Djeco, Plantoys, Playmais, Fagus, Selecta, Galt, 4M Kidzlabs, Eureka, Navir, en nog vele andere!!!

Dus lekker rondneuzen op onze website of op naar Almelo voor deze ontdekking!.